Vleuten, Utrecht | +31 (0) 6 234 85 164

over mij


Mijn drive: Mijn opdrachtgevers bevrijden van slapeloze nachten, door oplossingsgericht te denken, door te verbinden.

Mijn motto: Uw praktijk overdragen kan gemakkelijk binnen 40 uur!

Mijn aanpak: Om een praktijk succesvol over te dragen is het nodig om deze eerst helder te analyseren en uw wensen goed in kaart te brengen. En: wie is de ideale kandidaat? Ik denk mee, maak verbinding, ben misschien wat conservatief maar creatief in het vinden van oplossingen.

Of het nu een overdracht, een maatschapsvorming of een dissociatie betreft, ik gebruik graag de uiteindelijk op te stellen overeenkomst als agenda om met u een plan van aanpak te maken. U weet dan direct wat er moet gebeuren, welke knopen moeten worden doorgehakt, wanneer dat moet en wie wat doet. Helder toch?

Ik ben een professional met goede sociale vaardigheden en gevoel voor humor. Adviseur op alle niveaus. Mens- en resultaatgerichte specialist bedrijfsoverdrachten met het vermogen mensen te verbinden. Mijn netwerk in de mondzorg branche is selectief maar relevant.

Met mijn achtergrond en meer dan 25 jaar ervaring als advocaat, arbeidsrechtjurist, medische vakbondsjurist, praktijkadviseur KNMT en bedrijfskundig specialist VvAA was ik als adviseur betrokken bij meer dan 550 tandartsenpraktijkoverdrachten. Ik weet dus hoe het moet, waar de valkuilen liggen en wat voor u relevant is. Ik werk snel en efficient, zodat u niet meer kosten maakt dan nodig is.

Ik ben trotse vader van 3 jongens, woon en werk in Vleuten bij Utrecht, speel in mijn vrije tijd piano en saxofoon. Ik sleutel - net als menig tandarts - graag aan een oude auto of motor. Ik ben ooit piloot geweest, en breng mijn vakanties het liefst door op het water, in Kroatië of Egypte.